A-one-smart huidanalyse
baïjawelness
baija2
baija3
baija3

De gezondheid van uw huid in één oogopslag
De A-one-smart geeft onmiddellijk een beeld van uw huidconditie : zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid, huidstructuur, poriën en de aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar.

Waarom is de A-one-smart zo geschikt voor uw huidanalyse?
De computergestuurde A-one-smart geeft de mogelijkheid gedetailleerde foto’s van uw gelaat op bepaalde tijdstippen te maken. Het toestel neemt zowel standaard- als kruisgepolariseerde en UV foto’s zodat de huidconditie op en onder het huidoppervlak kan bepaald worden. Met de A-one-smart kunnen bovendien bepaalde zone’s uitvergroot worden om ze nauwkeuriger te bekijken. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor thuis en in de praktijk opgesteld

Hoe vaak “moet” u een huidanalyse laten maken?
Er wordt aangeraden om om de 6 maanden opnieuw een analyse te laten doen, om deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal- indien nodig- uw verzorgingsprogramma aangepast worden, ook naar gelang de seizoenen wordt uw behandelingsplan gewijzigd.
De voor- en nafoto’s bewijzen het succes van onze producten en behandelingen.

Een mooie huid, een leven lang met Environ, Advanced Nutricion programme.

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappenplan van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagdagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingsstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programma je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

De troeven van de A-one-smart huidanalyse :

1. Absolute precisie en betrouwbaarheid van de metingen

2. Gelijktijdige metingen van verschillende parameters

3. Onmiddelijke interpretatie van de resultaten door het toestel zelf

4. De meest geschikte verzorging wordt onmiddelijk voorgeschreven

5. De data worden opgeslagen voor een langdurige en gepersonaliseerde follow-up

Geef uw huid een nieuwe start met een deskundige huidanalyse

€40 voor uw huidanalyse met aangepast advies naar thuisverzorging en behandelingsplan voor in het instituut.

Alle foto’s die achteraf genomen worden blijven gratis indien u de geadviseerde producten gebruikt zoals aanbevolen en u deze producten aankoopt in de praktijk.

Het is ook mogelijk om alleen producten te gebruiken, ik adviseer je dan om 2 keer per jaar langs te komen voor een skin-update-gesprek. Zo blijf je altijd verzekerd van de allerbeste verzorging voor jouw huid, 365 dagen per jaar!