Diverse
diverse1
diverse2
diverse3
diverse4

Diverse behandelingen

Permanente make-up

Alles wordt professioneel uitgevoerd.  Lies investeert constant in bijscholen op nieuwe technieken, nieuwe producten en de nieuwsteapparatuur. Samen met haar wordt het gewenste resultaat eerst besproken en nadien geëvalueerd.

Zo kunt u zich met een gerust hart laten behandelen. De prijzen zijn afhankelijk van wat u wenst, maar retouche zitten steeds inbegrepen. U kan niet alleen de wenkbrauwen, oogcontour, lipcontour, tache de beauté plaatsen, maar ook borstreconstructies van het tepelhof!

 

Voor verdere info kunt u gerust met ons contact opnemen!

 

 

 
 

 

HHP andulatie massage

Atelier de Beauté is ook in het bezit van een HHP andulatie massage matras. Deze andulatie matras wordt ook in revalidatie centrums gebruikt. Er zijn verschillende programma’s mogelijk voor onder andere: ontspanning, acute nek en rug klachten, reuma, ontstekingen van spieren en gewrichten, lymfedrainage,  …

Advence Nutricion Programe

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingsstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programma je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.